Wednesday, February 16, 2011

.pesbuk!.

as salam...

cube teka saye on9 kat mane?? hehe, saye on9 kat dalam uitm.. kat lab komputer..hehee, excited lebih coz sejak akhir2 nie kat uitm pesbuk dan sewaktu dengannye dah x kene block.. kire dah boleh on9 secara pree... ops.. hehe, rase teruja macam x penah on9 pulak saye nie... oh, kene update laju2 coz kejap lagi ade klas.. weeeee....

ha, sebelum terlupa.. kat entry sebelum nie saye ade cakap yang bloggerz lain dah mula follow saye kan?? hehe, sebenarnye bukan pasal entry2 saye yang memang x berkualiti dan x menarik tue.. huhhu.. tapi sebab saye dah join sahabat blogger.. cayalah, saye nie kire macam blogger tua tapi yang memang x popular..hehe, blogger yang dulunye hidup dalam dunia sendiri.. suka memfollow orang tapi orang plak x suke follow dier.. hehehe, so skang saye nak la cube berkawan dengan blogger muda remaja yang mantap2.. wah, matiklah nak yang muda jek.. hehehe... gurau2 jek..

saye mau kawan dengan semue blogger yang wujud kat muke bumi nie.. haha matiklah, azam tinggi.. nanti saye mau cerita pasal sahabat blogger nie...eh2.. tadi kate update laju2.. tapi membebel plak... hehehe, ok lah daaaaa...

p/s: mata saye selalu masok habuk, apekah sebabnye??? @_@

3 comments:

nurayunni said...

dekt sy pun fb kne block...waaa!!!
blog je leh bukak...

tbs said...

adah! usm Kelantan pun block fb. bukan sekadar fb, malah youtube, 4shared, dan seangkatan dgnnya. ktrg bukannya nak download bukan2. huh!

eh! aku kah yg dimaksudkan blogger MUDA REMAJA itu? mudakah aku? *blushing*

aku nak join gak blogger sahabat terbabit, tapi dia memerlukan fb. aku dah takda fb. kakak aku pgg password fb sbb aku suruh. terlalu lagha dgn fb. nak deactivate, xboleh. erm. meh nak promote lagi benda yg boleh mempopularkan lagi ko punya blog ni. visit http://www.gengblogger.com. kat situ pun byk jugak org. dan benda terbabit mggunakan fb juga. T_T

sAaDaH HaMiD said...

nurayunni, nie pun baru je blh bukak.. b4 this blog ngan twitter saje.. heheheh..


tbs, itulah.. dieorang tau kite nie kaki donlod2 kot.. muahahah... oh, padanlah aku dah x nampak ko kat fb.. ingat kan berhibernasi kat gua mane.. huhuhuhuhu