Tuesday, February 1, 2011

.ingat glamer jek.

as salam..

wah, penat sungguh hari ini.. dah 2 hari saye ulang alik dari uitm shah alam ke sg. besi.. yeah, gigih demi menyiapkan lab project.. nie pun masih x siap lagi, kaki jangan cerita rase macam nak putus urat saraf.. weee.. skang kene cari lagi batang pisang.. why batang pisang???  coz batang pisang adalah sample saye yang akan digunakan untuk project saye nanti..

sample saye masih x cukup, so kene carik lagi.. waaaaaaa, mane nak carik kat kl nie.. semue nye batu bata.. xpe2.. gigih ok.. aaaah, tetibe tulis blog tapi macam x de kene mengena dengan tajuk pulak.. haha, bukan ape.. dulu2 mase mude remaja, saye sangat2 meminati sains.. kire cabang sains macam biologi and kimia.. fizik kurang sikit since banyak calculation.. huhu.. sebab ape saye suka sains?? sebab saye rase nanti biler besar dapat keje yang ala2 glamer..

bila masok matrik, teringin plak nak jadik 'chemist', glamer x glamer dengar perkataan tue?? hehehe, last2 amik jugak kimia biler kat u nie.. dari kerana nak glamer terus melekat amik kima.. tapi penat ya ampun.. biaselah, name pun kimia.. maka penuhkanlah kehidupan dengan lab2.. huhuhu, nak glamer kene susah ape.. huhuhu.. ok lah, saye mahu rest plak... mate sudah makin lobam..

p/s: kadang2 tue, bende yang dirancang memang x jadik langsung.. @_@

6 comments:

misz FaTiN said...

gila gigih awok ni..
takot sy ngn awok ni..hehe.. ^_^

sAaDaH HaMiD said...

heheh.. terpakse gigih.. kalau x, mati la saye nanti.. heheheh

tbs said...

haha! ko terbalik dgn aku. aku suka calculation. xsuka baca. haha! skrg? aku perlu baca sbb exam! ah! exam! hehe! btw, all the best my chemist fren! ehem2... ni mesti ko nak jadi chemist sbb cikgu kal*ha kan? hehe!

sAaDaH HaMiD said...

cik tbs, agak ar.. mungkin sebab cikgu tuuuuutttt kot.. hehehe, pas nie kene carik keje plak.. adoyai.. mekaseh la bg sokonga.. sye pun hrap cik tbs dpat
jdik doktor dgn jayanye.. heheheh

tbs said...

amin. nnt mesti ko kaya dulu kn. blanje tau! haha!

sAaDaH HaMiD said...

haha.. ala cik tbs, saye nak simpan duet g korea.. klu blnje sky juice no hal punye.. hahaha