Saturday, October 31, 2009

kenangan lalu~

at this time aku sepatutnye tgh study hbungan etni aka ctu.. but suddenly aku tringt kat kwan2 aku.. kwan2 mase kat matrik perak dahulu.. sgt2 merindui mereka.. ini smue gara ex-roomate aku yg senghal tue.. sape lg klu bkn shahfina aka fiena.. tulisan di blog bliau sedikit sebnyak mngingatkn aku psal kenangn kami di matrik dlu.. sgt2 bnyak n masih sgr.. even aku nie masok lmbt skit dri mreke.. tp still kami blh rapat... nie la coretan bliau yg membuka hati aku ~fiena blog~ .. thankz dear coz kamu masih ingt ape yg kite wat dlu....

nie nak story psal mereka... even x de org nak bace aku nak story gak... bilik kami.. P3.T3.04... klu x silap aku... fiena, mimie, n shiqah..mreke la roomate aku time tue... mase mule2 knal agak biase2.. tp bile dah knal sgt2 senghal mreke... aku sgt rndu nak buli ko fiena... ko mmg besh.. aku rase mcm aku je buli ko.. hoho.. hope ko x rase mcm tue... aku slaloo on9 ngan laptop ko.. krm slm ek ngan laptop ko tue.. huhu.. ingt lg aku slaloo ajak dier jln2 1 kmpk n then tngkap gmbr... hepi je time tue... fiena, ingt x kul 1 je aku jerang air.. aku n shiqah msti wat nescafe.. pastu mkn biskut.. hahha.. kaco ko yg nak stdy.. aku suke duk sblah ko kat tmpt mimi.. kaco ko wat note chumel... kaco ko ngah msg... kaco ko yg tgh sdh.. hahah.. ko mmg besh la sis utk dikaco... hahah... lps kite wat air rmi2.. kite g toilet same2... mcm rombongan... ko mmg besh coz blh dgr aku kutuk bdak2 tb aku.. ops... haha...

mimi... bliau jrang ade dlm bilik kn fiena?? tp bliau tetap besh.. klu bliau dah cter x blh nak stop.. tp still smpi skarang aku cntct ngan dier... hahah.. mimi... ko mmg sengal.. shiqah.. ko kat ne skang ek?? last time aku dgr psal ko smbung amik spa... ko amik pmbntu prubtan klu x slap aku.. jrang dpt cntct ko..msing2 busy dgn hal msing2... aku rndu ko gak shiqah... fiena, ingt x kite pnah duk borak smpi 4 pg.. ntah pape aku, ko n shiqah borakkan... smpi korang kne than mulut aku yg mcm ayam trcabot ekor... hoho.. aku ingt lg hri trakhir ko ngis mase aku nak blik.. huhu.. nyesal plak aku x ngis time tue... kple aku pk nak blik je.. adoi...

but time ngan korang mmg besh... hohoho.. korang la roomate yg plg besh aku pnh dpt smpi skarng!! luv u all my frenz!!! aku nak sgt jmpe korang lg.. nak tgk prubahan korang... hoho... kat bwah nie la mreke~


p/s: fiena aku x tiru entry ko .. seyes aku rndu n tringt kat korang.. hoho~

2 comments:

fie_na said...

huhu..entry ko nih mmg sdey..wat air mata ak menitis + skg nih ak mmg tgh sdey..ko mmg xtru ak pn..at least ak tau prsaan ko..huuhuu..ko seru lah cik mimiauw tu wat blog..kte dgr cter die lak..hehe..ak xksh pn ko pnjm lptp ak, siap ak tggl suh korg jge skali..hee~ tu gmbr 2 posen ak kn?? nk jmp korg jugak..t'masuk yulie..mak cik sorg tu..korg pn rumtes ak t'best..so far antra kte xpnh ad konflik..huhu..ak sntiase ingt korg wt air..rombongan ketnds tu mmg hr2..hehe..rndu n syg ko!!
*pjg lh pulak..ngee~~

sAaDaH HaMiD said...

ye syg... haha.. seyes rndu waktu itu... mimi tue main fb je kejene.. hahaha.. ssh mau srh main lain.. rndu ko.. klu dkt blh jmpe... waaa... u lain2.... waaaaaaa