Saturday, July 4, 2009

khas~

utk sorang makhluk Allah nie a.k.a shabat aku:


~siti soleeha m. zin~
~a.k.a olee~


with that person....

thankz a lotz:
  • on9 ngan aku mlm2 - xla aku mati kebosanan on9 sorang2
  • tmn tgk wyg - angel n demon, drag me to hell, n transformers
  • slaloo sakat aku - pggl aku mcm2, senghal nye olee
  • bg nsihat skit - coz result aku drop last sem
  • bg cter jepun yg besh - mei chan no shitsuji... sgt besh
  • tmn aku g psar mlm - wlupun skali je
  • do some stupid things with me - mcm gdoh2 dlm ym
  • ape je yg ko wat time cti ie brsame aku - ko sgt senghal tau..


wishes utk ko:

  • gud luck 4 your stdy - doakan aku rjin gak
  • do da besh to be da besh doc in mlysia - bodek tok mse dpan.. hoho
  • stdy rjin2 - jgn main ngan haiwn yg cute2 yg ko jmpe tau
  • jgn ckap ngan antz yg bru ko jmpe - nanti antz tue kne skit jntung.. hoho
  • n dont forget utk cntct aku spnjang sem nie - fb, ms, ym , n skype aku on....

actually aku x sgke ko senghal mcm nie... b4 this ko sgt seyes... nak2 time skool... so this entry mmg aku tulis coz.. rase mcm knal ko blik... hohohoho.. ko mmg senghal.. setraf ngan odd n lelain...hope next year or the next2 year... kite still kwan.. coz aku nak prtolngan ko wat reunion besar2ran... hohoho.......

till we meet again.....


p/s: ayat aku poyo skit... klu ghaye nie hang blik... bg tau... hohohoho... n klu slh eje name ko.. so sorie... btol kn aku tau...

*kwn2 aku yg lain.. korang pun besh gak... sgt2 besh trutame 10 bdak htam including me.... x pyh tulis psal korang coz korang aku dah lame knal ngan kesengetan korang...

2 comments:

umie said...

assalamualaikum..awak student Uitm ker? last week umie ada hantar sepupu umie g lapor diri kat kolej mawar. Dia ambik matematik, sains dan komputer. awak ambik jurusan apa?

aDaFie_sAaDaH said...

wsalam...
yap student uitm....
sye amik chemistry...
dah part 3 dah...