Sunday, September 5, 2010

.ramadhan makin berakhir.

salam...

kurang dari 1 minggu kite akan menyambut kedatangan syawal. rase macam sangat2 pantas mase berlalu kan?? hope, umur kite semue masih panjang untuk ketemu lagi dengan ramadhan yang akan datang, amin. wah, skang kat mane2 orang tengah sibuk nak memebeli belah, yela sempena nak menyambut kedatangan syawal nanti.

korang plak macam mane?? banyak barang2 dah beli?? ada tahun nie agak kurang bersemangat nak ghaye, wah memang x de perasaan langsung nak beraye. x tau lah kenape, mungkin atas faktor peningkatan umor kot membuatkan ada kurang bersemangat berbandung masa kanak2 dahulu. korang pernah rase macam nie x?? kalau mase sekolah dulu, bukan kemain semangat nak sambut ghaye. huhu, saye makin tua ghupenye.. T_T.

huhu, kain yang ada beli tue pun x sempat nak wat baju baru lagi. wah, punye la x bersemangat nak ghaye kali ini. asal nak beli barang je teringat akan kerja2 thesis, assignment, lab2 report yang bertimbun tue. aish, terus mati semangat, huhuhu, tapi untuk kembali kan semangat ada, ade kemas la jugak bilik2, rumah untuk kasi mood ghaye sikit. 

kueh ghaye pun dah la siap dalam 4 jenis, esok nak kemas langsir ngan plan nak berbuke kat luar. wah, baru la ade rase ghaye sedikit. ohoho, n by da way insyallah ramadhan kali ini adalah ramadhan terakhir ada sebagai seorang student. hopefully memang ramadhan yang terakhir bergelar student. x mo repeat2 paper ke ape. amin... ok nak sambung mencari mood ghaye.. ^_^'

p/s: kenyang giler bile berbuke dirumah.. aish~

2 comments:

nurayunni said...

da nk abis pose...selmat ari raye :)

sAaDaH HaMiD said...

selamat berhari ghaye jugak... ^_^